Легендарна водитељка Рушка Јакић позната је по својим чувеним изјавама, које су постале део нашег свакодневног говора. Никада се није устручавла да да каже своје мишљење на било коју тему, те се овога пута осврнула на своје колегинице. На њихов рачун је изнела шок тврдње - да се 90 посто њих бави најстаријим занатом и да је то кључ њиховог успеха.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruška Jakić (@ruskajakicc)

- Ја, која се бавим телевизијом, ја 90 одсто људи не знам, што је у том послу грозно. Друго, ја кад сам прешла да радим на РТС, ишла сам код Бранке Шпичек, чувене радио водитељке, где смо учили како се изговарају реченице, слогови и слова. Данас кад читају вести, узме и мрмља, то је недопустиво - истакала је Рушка, која није чак урадила ниједну естетску операцију.

Додајући да је врло важан начин одевања водитељки, јер и њиме гледаоцима шаљу неку поруку.

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

 

- Имам ја ону моју рубрику “Да, свакако, не, никако” како се облачи јер мода, ове крпице на мени су знак ко сам, шта сам и где сам кренула, како ћу некоме да кажем добро јутро, добар дан или добро вече. Не можеш ти полуго, не знаш да ли имаш сукњу или немаш, да разговараш са министром полиције, или уопште да се појавиш на ТВ у 6 сати ујутру, а мени се све чини да је нешто заборавила да обуче - каже водитељка.

Сматра да је свему томе узрок што млади људи сада на телевизију не долазе преко регуларних конкурса или препоруке, већ неким "чудним путевима".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruška Jakić (@ruskajakicc)

- Око 90 одсто тих чувених елитних да не кажем шта, шта оне раде, оне продају своје тело за новац и покушавају да се увале на неке телевизије да буду звезде падалице. Што ја толико трајем? Иза мене никада није стајао ни успешан муж, ни политичар, никад нисам преко кревета ништа, ја сам водила љубав само из љубави - отворено је све испричала.

Рушка је прокоментарисала и водитељку Јовану Јеремић и њено несвакидашње понашање пред камерама, које многи коментаришу као непримерено, те да неретко истиче само себе, не обраћајући много пажњу на госте у студију.

Фото: ТВ Пинк принскрин

 

 

- Она је нашла начин на који мисли да ће да буде најпопуларнија и ја јој скидам капу. Видећемо колико ће трајати - закључила је Рушка.

Убрзо се и Јована огласила поводом ове теме, написавши на свом Инстаграму:

- Хвала Рушки Јакић на подршци. Она је бард новинар. Сличан се сличном радује.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоце

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".