Дизајнерку Елену Караман, ћерку креаторке Верице Ракочевић, често имате прилику да видите у медијима. Мање је познато да Верица Ракочевић има још једну ћерку - Милену.

Она живи потпуно другачијим животом од своје мајке, али невероватно личи на њу.

 

 

О животу Милене Ракочевић јако се мало зна. Она је деведесетих отишла у Америку, где је изградила каријеру модног фотографа. Успешно води свој посао, слика бројне модне кампање, али ретко долази у Србију.

 

 

Иако никад није желела да је помиње у јавности, Верица и Милена невероватно личе, а поред сестре Елене, Милена има рођеног брата Милорада, који такође никада није желео да се експонира у јавности. Верица истиче да јој је ћерка потпуно другачија од остале деце.

 

 

- Милена је сасвим другачија. И ја сам била опуштенија у свом приступу њој. Сећам се да је као девојчица данима плакала када сам јој најавила да се спреми јер ћемо се сликати за новине. Веровали или не, након што је у року дипломирала, ја нисам знала да Милена ради за Елле. Нико није знао да је моја ћерка. Ниједан интервју у животу није пристала да да. И дан-данас, сви знају ко је Милена Ракочевић, али нико не зна како она изгледа. На јавним скуповима ме избегава. Девојка једноставно побегне - рекла је једном приликом за један магазин поносна мајка Верица.

 

Фото: Милена Анђела

 

 

И док јеЕлена Караман Карић најзаступљенија у медијима, Милене и Милорада нема у домаћој штампи.

- Све сам их васпитавала на исти начин, али разноликост њихових карактера је очигледна. Има лепоте у томе. Елена је имала, ако тако могу да кажем, ту врсту несреће да се јако млада уда за веома познатог мушкарца - навела је једном приликом креаторка.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума глумице Неде Арнерић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".