Поред челника Пинк телевизије Жељка Митровића и директора Гранд телевизије Горана Шљивића потписивању је присуствовала и водитељка овог програма Драгана Катић.

- Прошле недеље смо потписали уговоре за ‘Звезде Гранда’, а данас смо потписали уговор и за последњи пројекат за који ми мислимо да је битно да пређе на Пинк, а то је ‘Никад није касно’. То је такмичарска емисија која ће се емитовати недељом у 21 час и она је за нас од посебног значаја, истакао је Митровић.

- Ми смо задовољни условима и знамо где долазимо, поручио је Горан Шљивић.

Драгана Катић, популарна водитељка овог програма истакла је да се радује новој сезони ове емисије на Пинку.

Фото: sarics

 

 

- Гледаност ће сигурно бити већа. Никад није касно је емисија која има поштоваоце из простог разлога што има таквав садржај и што су кандидати који се пријављују људи који су оголили своју интиму и испричали своје животе, односно рекли зашто су у позним годинама кренули у неке нове битке у животу, закључила је.

Прошле недеље је потписан уговор о сарадњи између Пинка и Гранд продукције, а поред челника две куће потписивању су присуствовали и креативни директор Гранда Саша Поповић као и чланови жирија Цеца Ражнатовић и Ђорђе Давид.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

Емотивни тренутак: Ацо Пејовић у загрљају супруге и ћерки

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".