Pored čelnika Pink televizije Željka Mitrovića i direktora Grand televizije Gorana Šljivića potpisivanju je prisustvovala i voditeljka ovog programa Dragana Katić.

- Prošle nedelje smo potpisali ugovore za ‘Zvezde Granda’, a danas smo potpisali ugovor i za poslednji projekat za koji mi mislimo da je bitno da pređe na Pink, a to je ‘Nikad nije kasno’. To je takmičarska emisija koja će se emitovati nedeljom u 21 čas i ona je za nas od posebnog značaja, istakao je Mitrović.

- Mi smo zadovoljni uslovima i znamo gde dolazimo, poručio je Goran Šljivić.

Dragana Katić, popularna voditeljka ovog programa istakla je da se raduje novoj sezoni ove emisije na Pinku.

Foto: sarics

 

 

- Gledanost će sigurno biti veća. Nikad nije kasno je emisija koja ima poštovaoce iz prostog razloga što ima takvav sadržaj i što su kandidati koji se prijavljuju ljudi koji su ogolili svoju intimu i ispričali svoje živote, odnosno rekli zašto su u poznim godinama krenuli u neke nove bitke u životu, zaključila je.

Prošle nedelje je potpisan ugovor o saradnji između Pinka i Grand produkcije, a pored čelnika dve kuće potpisivanju su prisustvovali i kreativni direktor Granda Saša Popović kao i članovi žirija Ceca Ražnatović i Đorđe David.

(Blic)

BONUS VIDEO:

Emotivni trenutak: Aco Pejović u zagrljaju supruge i ćerki

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".