Александра Илић (41) се певањем бави 26 година, али до сада није имала храбрости да се појави у неком музичком такмичењу.

- Некако раније нисам имала храбрости, удала сам се рано, имам сина који има сада 19 година. Њему сам била потпуно посвећена и својој породици. Прошле године када сам напунила 40 година, већ тада сам размишљала да дођем овде, али ми се није дало. Послала сам пријаву, али није хтела да оде, као да је нешто било блокирано, али сам ове године успела да се пријавим из првог пута – почиње причу ветеранка за Гранд и открива да је таленат за певање наследила од оца који се дуго бавио музиком.

- Ја сам расла уз ту музику коју је мој отац радио. Он је у једном моменту направио велику музичку паузу, па сам га ја наговорила да се врати, да би он мене увео у тај посао. Имала сам седам година када је он престао да пева, некако ми је то пало тешко. Навикла сам на та њихова окупљања и свирке, па сам успела да га наговорим да се врати – додаје Александра.

Фото: Јутјуб принтскрин/Никад није касно

 

Иако се рано удала, од мужа је имала апсолутну подршку када је у питању музика, па данас понекад и наступају заједно.

- И супруг ми је музичар, тако да сам имала од њега велику подршку да се бавим певањем. Све заједно радимо и добро је за сада – признаје она.

Фото: Јутјуб принтскрин/Никад није касно

 

Александра јеподелила и један тежак период који је преживела – губитка бебе, а њена прича треба да послужи као поука свим паровима који се боре за потомство.

- Мој син је тада имао 4 године, а ја сам у петом месецу изгубила још једну бебу. После тога нисам могла да останем трудна, не знам из ког разлога, код мене је све у реду. Одувек сам волела да имам више од троје деце, тако сам увек говорила, међутим није се то дало. Тешко сам тада то поднела, пала сам у депресију, пила сам лекове. Ја то не кријем и о томе причам јавно, мислим да тако нешто треба да се каже. Хвала Богу, ево добро сам, жива, здрава и ту са вама. Јесам тада много жалила, али сам на крају рекла ко зна за шта је то добро. Кад год тако причам са људима који имају такав проблем, ја се трудим да им помогнем и олакшам, али свако то другачије доживи – открива такмичарка за "Grandonline".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума бубњара Драгољуба Ђуричића

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".