Чувени ријалити учесник, Кристијан Голубовић поткачио је певача Ацу Лукаса, са којим је познаник преко 30 година. Некадашњи ријалити учесник је певача дефинисао као "киселу воду с тиковима", а онда га прозвао и да је наркоман.

- Аца Лукас, како га зову, кисела вода с тиковима. Ја за њега не морам да кажем да је наркоман кад се то види. Он прича да сам ја набеђени кримос, па испред мене у оно време да тако нешто каже, летео би са сплава. Отварала би му се глава на десет места - испричао је скоро Голубовић у својој исповести за Републику.

- Диван момчић. Само тако напишите - рекао је певач кроз смех кад је чуо шта је Голубовић казао за њега.

Подсећања ради, ово није први пут да се сукобе певач и ријалити учесник. Лукас је такође једном приликом за Голубовића рекао да је "лажни криминалац".

- Није моја кривица што у овој земљи и медијском простору и такви пајаци и лажни криминалци имају свој простор. Питам се у ком су то затвору били Момо Капор и Љубивоје Ршумовић толико година кад је овај кретен одрастао поред њих - изјавио је Аца једном за Курир, а Голубовић му после тога није одговорио путем медија.

БОНУС ВИДЕО: 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".