Супруга прослављеног фудбалера Немање Видића, Ана (девојачко Ивановић) привлачила је пажњу медија од првог дана када је одлучила да му каже судбоносно да.

Њена лепота многима је запала за око, али то није било оно што ју је довело у центар пажње медија.

Неколико дана пре венчања Ана је урадила нешто што би ретко која жена желела. Она је 2006. године потписала је предбрачни уговор, у којем се одрекла имовине славног супруга уколико дође до њиховог развода.

Фото: Н. Скендерија

 

Она је имала само један захтев, а то је било да он плаћа алиментацију за децу уколико до њиховог растанка некада дође.

Тиме је подигла огромну прашину у јавности, а многи су овај гест протумачили као велики показатељ љубави коју је осећала према тадашњем момку, а садашњем мужу.

Од тада њих двоје се не раздвајају, а Немањи је супруга била велика подршка и десна рука у свему што је током каријере радио.

Након 15 година брака Ана и Немања су постали родитељи и тиме своју љубав употпунили и учинили да буде још јача него раније. 

Ана Видић је постала мајка троје деце и жена за којом се отимају уздаси. Она је свој живот годинама градила у Манчестеру, где се њен супруг уписао међу фудбалске легенде, док је она понела титулу најпожељније жене фудбалера.

И док је Немања Видић пре извесног времена поново доспео у жижу интересовања јавности, као кандидат за улазак у Кућу славних Премијер лиге, његова супруга је за домаћу јавност права мистерија већ дуги низ година. 

Ана се посветила породици и труди се да избегава јавност. Да ли ће се у неком тренутку поново појавити у медијима и све нас очарати остаје нам да видимо. 

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".