Supruga proslavljenog fudbalera Nemanje Vidića, Ana (devojačko Ivanović) privlačila je pažnju medija od prvog dana kada je odlučila da mu kaže sudbonosno da.

NJena lepota mnogima je zapala za oko, ali to nije bilo ono što ju je dovelo u centar pažnje medija.

Nekoliko dana pre venčanja Ana je uradila nešto što bi retko koja žena želela. Ona je 2006. godine potpisala je predbračni ugovor, u kojem se odrekla imovine slavnog supruga ukoliko dođe do njihovog razvoda.

Foto: N. Skenderija

 

Ona je imala samo jedan zahtev, a to je bilo da on plaća alimentaciju za decu ukoliko do njihovog rastanka nekada dođe.

Time je podigla ogromnu prašinu u javnosti, a mnogi su ovaj gest protumačili kao veliki pokazatelj ljubavi koju je osećala prema tadašnjem momku, a sadašnjem mužu.

Od tada njih dvoje se ne razdvajaju, a Nemanji je supruga bila velika podrška i desna ruka u svemu što je tokom karijere radio.

Nakon 15 godina braka Ana i Nemanja su postali roditelji i time svoju ljubav upotpunili i učinili da bude još jača nego ranije. 

Ana Vidić je postala majka troje dece i žena za kojom se otimaju uzdasi. Ona je svoj život godinama gradila u Mančesteru, gde se njen suprug upisao među fudbalske legende, dok je ona ponela titulu najpoželjnije žene fudbalera.

I dok je Nemanja Vidić pre izvesnog vremena ponovo dospeo u žižu interesovanja javnosti, kao kandidat za ulazak u Kuću slavnih Premijer lige, njegova supruga je za domaću javnost prava misterija već dugi niz godina. 

Ana se posvetila porodici i trudi se da izbegava javnost. Da li će se u nekom trenutku ponovo pojaviti u medijima i sve nas očarati ostaje nam da vidimo. 

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".