За бившу кошаркашицу Милицу Дабовић тема о њеном бившем партнеру је врло болна и често са кнедлом у грлу и сузама у очима прича о томе. Сада ју је емотивно погодио одговор њеног сина када му је рекла где је отац: 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Kurir

 

- Он када је питао где је тата ја сам рекла да "тата не постоји" односно да његов тата није добар човек, да је он лажов, манипулатор и лопов. Ми о томе пре нисмо причали, али је он сам рекао "када порастем, ја ћу њега да премлатим, зато што је он лош човек". Ја сам му рекла "да, љубави мамина, он је лош човек". Остала сам без текста након тога и позвала сам мајку и моју другарицу Бебу и рекла сам им шта ми је рекао Стефан након чега сам кренула да плачем - испричала је Милица.

Фото: АТА имагес

 

- Често ме питају да ли си му рекла ко је његов отац. Ја сам му већ рекла ко је његов отац. Ако буде пожелео да види свога оца, а не верујем да хоће, пожелеће да га измлати - рекла је Милица врло искрено и наставила:

- Шта ће он да гаји према њему када одрасте мене то не интересује ни најмање. Његов отац не заслужује ништа добро и не само што је мене зезнуо и моје дете. Ја сам рекла да никада нећу опростити себи што сам дозволила да такав човек буде отац мог детета. Затим када сам отишла тамо рекла сам зашто бих се ја тако осећала и зашто бих се ја кидала из дана у дан јер ми је дете направио отац који то не заслужује. При том има још једно дете, потом је опљачкао 10 жена још и после мене. Слагао је толико људи да ми момци прилазе које је заврнуо за велике паре - завршила је некадашња кошаркашица за Курир.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Милица Дабовић српска кошаркашица- утакмице

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".