Јована Јеремић истиче да је вишак килограма уклонила уз помоћ нутриционисте, којем се обратила чим је видела да се угојила.

- Водим рачуна шта једем. Схватила сам да ако будем јела шта хоћу, изгледаћу као трокрилни ормар. Међутим, у последња три месеца угојила сам се два килограма, што се не види на телевизији, али ја сам свесна тога, јер се свако јутро мерим на ваги. Зато сам одмах почела да се храним по савету нутриционисткиње и за недељу дана скинула сам вишак! Сада само треба да одржавам килажу - рекла је Јована Јеремић, која каже да је и раније имала вишак килограма, али да мушкарцима то није сметало.

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

- Као девојка, имала сам 58 килограма. Мушкарцима сам увек била привлачна и се*си. Док сам студирала реаговали су на мене, иако се никада нисам сређивала. У том периоду највише сам улагала у своје знање и није ми било битно како изгледам. Међутим, када сам завршила четврту годину Правног факултета, схватила сам у ком свету живимо. Ако желим да урадим нешто, морам да постанем мачка - изјавила је Јована, водитељка "Новог јутра" на Пинк телевизији.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоце

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".