Сузана је, како је сама признала, запросила Симицу, а романтична церемонија одржана је у Грчкој.

- Када дођете у одређене године, а ја их имам округло шездесет, почнете мало другачије да размишљате, желите да стабилизујете свој живот, и емотивни и пословни. Седели смо на ручку, Симеон, ја и његове ћерке. Одржала сам пригодан говор и саопштила му да мислим да је време да се узмемо. Потом сам се обратила девојкама, објаснила им да разумем њихову позицију, да ми је јасно да брину за оно што је њихов отац стекао, али да ћемо нас двоје потписати предбрачни уговор и да нема места за страх ‒ описала је Сузана како је изгледала просидба.

Фото: Н. Скендерија

 

С обзиром на то да Симеон из првог брака има две ћерке, Сузана је желела да са њима одмах на почетку рашчисти неке ствари. Наиме, водитељка је Симеоновим наследницама објаснила да има своју имовину у Србији, да оно што је створила остаје њено, а оно што је стекао њихов отац следује њима.

- Ја волим вашег оца и он воли мене, желим да се удам за њега и желим да се ви радујете томе, да се сви радујемо, јер вам ни на који начин нећу бити препрека – рекла је будућа маћеха и тим поступком одушевила наследнице свог изабраника.

- То је, пре или касније, морало да се каже, па сам, ето, то и учинила ‒ испричала је омиљена водитељка у једном интервјуу, преноси "Пинк", додајући да је први брак њеног супруга окончан много пре него што су се њих двоје упознали.

Фото: В. Данилов

 
 
- Сима је увек пазио моје ћерке, као и ја његове. Заједно смо славили и матуре, и дипломе, и мастере, специјализације, венчања, крштења, рођења унука, јер је мој Симеон у међувремену постао деда. Све смо то прошли заједно. Истина, међу нама постоји извесна језичка баријера, али са његовом децом комуницирам и погледом, и рукама, и на оно мало грчког колико сам научила, и могу вам рећи да се лепо разумемо - рекла је Сузана.
 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Бошко Јаковљевић - ретроспектива каријере

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".