Кристијан Голубовић зида кућу на Врачару у којој планира да живи са својом породицом - будућом супругом Кристином, њиховим дететом које би требало да се роди око Нове године, али и његовом сином Лазаром.

Голубовић поседује два плаца. а има опцију да један препусти инвеститоима, што је, како каже, најбоље решење.

- Имам два плаца. Да би један инвестиртор улетео треба ми папир да је све чисто један кроз један. То сад завршавам. Један плац је на Црвеном крсту. Ту сам мислио да живим са својом породицом. Најпре сам хтео ја да правим, али кад сам размислио, одлучио сам да плац дам инвеститорима. Други је на граници Лекиног брда и Врачара. Имам визију да урадим минималистичку кућу у којој би живео и мој син Лазар са својом породицом, наравно Кристина и наша деца, али видећемо како ће да испадне - прича Голубовић и наставља:

Фото: Инстаграм принтскрин/kristina_spalevic

 

- Чим завршим легализацију инвеститору дајем плац за оно што ја хоћу, а то је пентахус на згради. Већ су ме неки пријатељи питали. То ће бити посебна зграда. Ту ће живети моји стари другари, стара школа, сви се знамо. Једино што ћу да уложим и то оно баш добро јесте за ентеријер - каже он. Голубовић планира најмодернику технику.

Фото: Инстаграм принтскрин/kristijan.krile_official

 

- Све ће бити из Италије и Немачке. Имаћу свој лифт од приземља до свог спрата. Желим да имам као кућу у згради. Ја сам и у нормалној згради где сам живео деведесетих спојио станове и имао блиндиране прозоре. Нисам хтео да ми нико улази на мој спрат и пиша, кења. Зато сада желим једну модерну зграду да наша деца буду на сигурном - сматра он. Голубовић има поруку и за оне који мисле да једва саставља крај с крајем. - Они сада подругљиво кажу да сам подстанар. Мене месечно то кошта 1.700 евра. Па где то има. Ја 500 евра дневно зарадим, реците ми ко то може. Па најбоље да идем у шупу да живим да ме пљују. Ето, ако је клошар неко ко толико режију плаћа месечно, онда не знам шта ваља. Никако им не ваља. Кад зарађујем кажу крадем, људима никако удовољити - поручује он.

БОНУС ВИДЕО:

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".