Учесница Задруге, Александра Николић, доживела је озбиљан здравствени проблем, због чега је завршила на операционом столу, а тим поводом се огласио Дејан Драгојевић.

Он је открио како је прошла операција, како се Александра осећа, као и да ли се и када враћа у Задругу.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга 5

 

 

- Александра и ја се нисмо чули, од мене се крије свака информација о њеном тренутном стању - почиње Дејан, и додаје:

- Не могу да је зовем телефоном, посете су забрањене, не знам колико ће дана остати у болници. Све што сам сазнао, сазнао сам од продукције, а то је да је операција завршена, да се пробудила из анестезије и да је доктор задовољан како је све прошло. Чуо сам се са њеном мајком Словенком, али ни она не зна више детаља.

Дејан је открио и када се Александра враћа у шоу, али нагласио да упркос новонасталој ситуацији он не планира улазак у Задругу.

- Александри су извађени стари силикони који су се излизали и почели да сметају њеном ткиву, нису сасвим пукли колико сам схватио. Наредних 10 до 15 дана она ће имати превијања у болници. Након тога ће се вратити у Задругу на даљи опоравак, али ја нећу ући у ријалити - рекао је Дејан на крају разговора.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Драгојевић је описао и једну веома чудну ситуацију коју је запамтио приликом њиховог последњег сусрета у Задрузи када су прослављали осам месеци везе.

- Кад сам је посетио скоро у Задрузи загрлио сам је тако јако да су је заболеле груди. После седам дана почело је да је боли и да се жали. Онда је баш јако кренуло да је боли, па су је водили код лекара. Озбиљна је ствар, не може руку да помери - испричао је Дејан пре неколико дана у видеу на свом Јутјуб каналу.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО:

Јована Јеремић у сузама

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".