Наиме, Маја и Брендон већ неко време су у "рату", а ово није први снимак на Брендоновом Јутјуб каналу, све у намери да је јавно понизи и настави ријалити после ријалитија.

 

 

Радоњић је још раније, говорио о Мајином интимном животу и том приликом је оптужио да није знала са ким је остала у другом стању, те да је своју трудноћу хтела да искористи у маркетиншке сврхе, али и да на тај начин добије наклоност бившег момка Марка Јањушевића Јањуша.

- Маја је мени саопштила да је у другом стању. Само је говорила да је у другом стању, да је трудна, али ни она сама није била сигурна са ким је трудна, у оптицају је било и треће лице. Ја сам тотално био збуњен, ја сам то прихватио и потресао сам се због ње. Затим се она мени одређени временски период није јављала и ја сам се онда питао шта се десило, она ми је онда испричала ту причу, коју је јавно изнела, али је мени рекла како она уопште не зна да ли је то било са Јањушем или је то било са трећом особом и она је одлучила да то искористи у маркентишке сврхе - навео је Брендон у свом видеу.

 

 

Маринковићева није желела да ћути на његове оптужбе, па се огласила на свом Инстаграм профилу и рекла како Брендон све ово ради због тога што она није желела да дође у његову емисију, а том приликом је поделила и његов број телефона, адресу на којој станује и поруке из којих се види како Брендон наваљује да снимају заједно видео.

- Мислим да је сада све јасно, с обзиром на то да сам га искулирала, јер је дечко напаст жива. Он износи овакве лажи. Како то, па су докази увек на мојој страни - написала је Маја на Инстаграму па додала:

- Брендонова адреса и број телефона. Заинтресован је за дружење са галантним мушкарцима, батица нам је пасиван и тражи искључиво активне момке. Чека вас Бренда, управо је обријала ноге - написала је Маја и ту се није зауставила.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taki Tadza (@takitadza)

 

- Ја заиста немам намеру да се јавно препуцавам са небитним ликовима, попут Брендона који измишља такве лажи зарад мало прегледа на Јутјубу, дно дна од човека. Све што је рекао је лаж и биће тужен за све што је рекао - истакла је Маринковићева.

Брендонов одговор убрзо је уследио. Он је на свом каналу низао видее посвећене бившој пријатељици, а највише је одјекнуо последњи у ком, се види гола Маја Маринковић која прича на телефон и псује, док је непозната особа снима, како се чини без њеног знања.

Поменути видео Бранислава Радоњића Брендона можете погледати ОВДЕ.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".