Zoran Đorđević, otac srpskih jutjuberki  Anđele i Nađe, koje su popularne kod mlađe populacije, uznemirio je javnost kada je na Jutjub kanalu objavio da su njegove ćerke zajedno sa još jednom rođakom i suprugom nestale u Francuskoj u ponedeljak. 

Podsetimo, Anđela i Nađa su devojke iz Požarevca, koje žive u Parizu i koje dominiraju balkanskom Jutjub zajednicom, a uspeh im je došao vrtoglavo. Sudeći po sajtu "socialblade.com", one mesečno od Jutjuba inkasiraju najmanje 5.000 dolara.

Foto: Printskrin/Jutjub/ Anđela&Nađa

 

Anđela i Nađa su se 2012. godine preselile sa porodicom u Francusku, jutjub kanal otvorile su dok su još nisu bile punoletne. Kanal prati skoro milion pratilaca.

Devojke su na jutjubu objavljivale video snimke različitog sadržaja počev od raspemanja sobe do saveta kako se obući za školu i srediti nokte do šokantnih snimaka u kojma piju vodu iz toalet šolje, stvljaju limun u oči, opijaju se pred maloletnicima. One su za to sve imale podršku oca.

Jutjuberke i njihov otac su jednom prilikom ušli u raspravu sa Bakom Prasetom. 

U središte pažnje su došle kada su izbacile pesmu "Ola Ole" za koju je Baka Prase u svom snimku rekao da "ima toliko autotjuna da je i sam program izbagovao".

Između njih je zatim izbio rat, a u sve se, umešao i otac Anđele i Nađe koji je u uživo uključenju sočnim psovkama i pretnjama odgovorio Bogdanu. Na to je usledila Bogdanova reakcija, praćena pesmom "Autotune" koja obiluje prozivkama i sočnim vređanjima na račun dve devojčice i njihovog oca.

- Anđela Đorđević ima 23 godine

- Pohađa višu školu za estetiku

- Nađa Đorđević ima 21 godina

- Student je prava

- Rođene su u Požarevcu

- Žive u Francuskoj

- Na Jutjubu imaju zajedno preko milion pratilaca

- Na Instagramu svaka ima po oko 400.000 pratilaca

(Kurir.rs)

BONUS VIDEO: 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".