Виђени су како уживају у романтичним тренутцима на "Салашу 137" и на концерту групе "Ван Гог". Водитељка је у том периоду била запослена на телевизији "Пинк".

- Нисам живела у лажној нади да ово неће доспети у јавност ‒ признала је Тања, коментаришући интересовање новинара за њен љубавни живот. ‒ Када ме неко пита о приватности, увек ми је чудно јер немам потребу да интиму откривам јавности. То је нешто што је моје, као и ова веза. То је наше, моје и Ненадово. Нисам спремна да износим детаље.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/NOIZZrs

 

Татјана Војхетовски признала је да су сви мислили да се забавља са политичарем Ненадом Чанком. Међутим, то је његов братанац који носи исто име и који је економиста а тада је већ био познат у том свету. 

 ‒ Морам одмах да га зовем да му кажем да га не окине херцшлус - нашалила се тада водитељка.

После две и по године каснијеТање Војтеховски из корена се променио. Она је напустила телевизију "Пинк" и отворила ПР агенцију и била на корак од селидбе из Новог Сада у Београд. Такође је одлучила да раскине везу са Ненадом Чанком.

‒ Не спадам у људе који по сваку цену морају да буду са неким. Бити сам не значи бити усамљен. Везу са Ненадом памтићу по свим лепим тренуцима који су се догодили. Не треба жалити што нечега нема, већ бити срећан што се догодило ‒ поручила је.

После кратког времена, бивши дечко Тање Војтеховски је објавио је везу са Еном Попов, некадашњом ријалити-учесницом, на почетку водитељске каријере. Десет година касније њих двоје и даље важе за складан пар, а у међувремену су постали родитељи две ћерке којима су дали имена Рија и Мила.

(Стори)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Тамара Ђурић - црквени развод у Храму Светог Саве

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".