Viđeni su kako uživaju u romantičnim trenutcima na "Salašu 137" i na koncertu grupe "Van Gog". Voditeljka je u tom periodu bila zaposlena na televiziji "Pink".

- Nisam živela u lažnoj nadi da ovo neće dospeti u javnost ‒ priznala je Tanja, komentarišući interesovanje novinara za njen ljubavni život. ‒ Kada me neko pita o privatnosti, uvek mi je čudno jer nemam potrebu da intimu otkrivam javnosti. To je nešto što je moje, kao i ova veza. To je naše, moje i Nenadovo. Nisam spremna da iznosim detalje.

Foto: Printskrin/Jutjub/NOIZZrs

 

Tatjana Vojhetovski priznala je da su svi mislili da se zabavlja sa političarem Nenadom Čankom. Međutim, to je njegov bratanac koji nosi isto ime i koji je ekonomista a tada je već bio poznat u tom svetu. 

 ‒ Moram odmah da ga zovem da mu kažem da ga ne okine hercšlus - našalila se tada voditeljka.

Posle dve i po godine kasnijeTanje Vojtehovski iz korena se promenio. Ona je napustila televiziju "Pink" i otvorila PR agenciju i bila na korak od selidbe iz Novog Sada u Beograd. Takođe je odlučila da raskine vezu sa Nenadom Čankom.

‒ Ne spadam u ljude koji po svaku cenu moraju da budu sa nekim. Biti sam ne znači biti usamljen. Vezu sa Nenadom pamtiću po svim lepim trenucima koji su se dogodili. Ne treba žaliti što nečega nema, već biti srećan što se dogodilo ‒ poručila je.

Posle kratkog vremena, bivši dečko Tanje Vojtehovski je objavio je vezu sa Enom Popov, nekadašnjom rijaliti-učesnicom, na početku voditeljske karijere. Deset godina kasnije njih dvoje i dalje važe za skladan par, a u međuvremenu su postali roditelji dve ćerke kojima su dali imena Rija i Mila.

(Stori)

BONUS GALERIJA: Tamara Đurić - crkveni razvod u Hramu Svetog Save

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".