- Могу рећи да ми је пут јако пријао, били смо 12 дана. Били смо у три града и сваки град има нешто своје. Одувек ме је привлачило да видим то где се снимају филмови, да видим те улице, цео живот ме је то привлачило. Америка је свет за себе, оно треба доживети - започела је Луна.

Луна је открила и како је поднела раздвојеност од своје мезимице Мије, али и признала ко је био задужен за чување.

Фото: Профимедиа/ Ата имагес

 

- Плашила сам се како ћу да поднесем, никада се толико нисмо раздвајале. Било ми је тешко, али нисам била толико тужна колико сам мислила да ћу да будем. Уживала је са мојом мамом, али и татом. Захтевала сам да ми се сваки дан шаљу слике, да видим сваки сегмент дана. Када смо се среле, била је у шоку када нас је видела. Није хтела да нас пусти после три дана - додаје Ђоганијева.

Она је открила разлог своје среће, али и које су јој жеље када је њена породица у питању и признала чему се нада у скорије време.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/luna_djogani

 

- Много ме је променило на боље. Морамо некада да пустимо да нас живот води тамо где треба. Данас сам срећна, није ништа лепше могло да ми се деси од овога што сам постала мајка. Хвала Богу на свему. Прижељкујем друго дете и желела бих сада једног сина, ако бих могла да бирам. Сви кажу да су сва мушка деца 'мамини синови' и то ме много занима - била је искрена Луна у емисији "Премијева - Викенд специјал".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Сандре Африке

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".