Мирка Васиљевић

Млада глумица и након четири порађаја изгледа заносно, а за њен негован изглед заслужан је искључиво здрав живот. Мирка је противник пластичних операција, које јој, како је у неколико наврата истакла за сада још увек нису потребне.

Фото: АТА имагес

 

Марија Каран

Црнокоса лепотица пре неколико година отишла је у Холивуд, а како тамо пластичне операције нису популарне и Марија је одлучила да себе поштеди оваквих интервенција.

Милица Тодоровић

Певачица Милица Тодоровић убраја се у најатрактивније и најлепше даме на нашој јавној сцени. За разлику од многих колегиница, Милица није уз помоћ естетског хирурга мењала свој физички изглед.

Фото: АТА имагес

 

Лена Ковачевић

Џез певачица Лена Ковачевић поред огромног музичког талента, публику је очарала и својим природним изгледом. Годинама важи за једну од најлепших жена на нашој естрадној сцени, која негује природну лепоту. Како је и сама једном приликом рекла, Лена не планира у скорије време ништа да мења на себи.

Ана Ивановић

Некадашња тенисерка Ана Ивановић својим нежним лицем и згодним телом освојила је срца многих. Где год да се појави, Ана привлачи пажњу својом лепотом и негованошћу. Лепа тенисерка изразито води рачуна о свом изгледу и здрављу и редовно на друштвеним мрежама качи своје здраве навике како би помогла и посаветовала своје пратиоце.

Фото: Профимедиа

 

Слобода Мићаловић

Лепа глумица својим непосредним понашањем и лепим лицем скренула је пажњу гледалаца и освојила симпатије публике широм Србије. На себи до сада није урадила ниједну интервенцију.

Александра Радовић

Александра Радовић важи за један од најбољих вокала на нашим просторима. Препознатљива је по свом отменом и елегантном стилу, којем је остала доследна од појављивања на јавној сцени. У неколико наврата је потпуно мењала фризуру. Прво је била плавуша, затим бринета, а увек је због тога добијала комплименте да изгледа потпуно другачије. Међутим, даље од ове промене није ишла. Осим што је носила наочаре за вид, Александра је у једном тренутку урадила нове зубе, који су јој променили изглед.

Фото: Предраг Митић

 

Сара Јо

Сара Јовановић, познатија као Сара Јо, важи за једну од најлепших младих певачица. Она је рекла једном приликом да није радила никакав естетски захват, иако им се не противи.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Ане Ивановић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".