Mirka Vasiljević

Mlada glumica i nakon četiri porađaja izgleda zanosno, a za njen negovan izgled zaslužan je isključivo zdrav život. Mirka je protivnik plastičnih operacija, koje joj, kako je u nekoliko navrata istakla za sada još uvek nisu potrebne.

Foto: ATA images

 

Marija Karan

Crnokosa lepotica pre nekoliko godina otišla je u Holivud, a kako tamo plastične operacije nisu popularne i Marija je odlučila da sebe poštedi ovakvih intervencija.

Milica Todorović

Pevačica Milica Todorović ubraja se u najatraktivnije i najlepše dame na našoj javnoj sceni. Za razliku od mnogih koleginica, Milica nije uz pomoć estetskog hirurga menjala svoj fizički izgled.

Foto: ATA images

 

Lena Kovačević

DŽez pevačica Lena Kovačević pored ogromnog muzičkog talenta, publiku je očarala i svojim prirodnim izgledom. Godinama važi za jednu od najlepših žena na našoj estradnoj sceni, koja neguje prirodnu lepotu. Kako je i sama jednom prilikom rekla, Lena ne planira u skorije vreme ništa da menja na sebi.

Ana Ivanović

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović svojim nežnim licem i zgodnim telom osvojila je srca mnogih. Gde god da se pojavi, Ana privlači pažnju svojom lepotom i negovanošću. Lepa teniserka izrazito vodi računa o svom izgledu i zdravlju i redovno na društvenim mrežama kači svoje zdrave navike kako bi pomogla i posavetovala svoje pratioce.

Foto: Profimedia

 

Sloboda Mićalović

Lepa glumica svojim neposrednim ponašanjem i lepim licem skrenula je pažnju gledalaca i osvojila simpatije publike širom Srbije. Na sebi do sada nije uradila nijednu intervenciju.

Aleksandra Radović

Aleksandra Radović važi za jedan od najboljih vokala na našim prostorima. Prepoznatljiva je po svom otmenom i elegantnom stilu, kojem je ostala dosledna od pojavljivanja na javnoj sceni. U nekoliko navrata je potpuno menjala frizuru. Prvo je bila plavuša, zatim brineta, a uvek je zbog toga dobijala komplimente da izgleda potpuno drugačije. Međutim, dalje od ove promene nije išla. Osim što je nosila naočare za vid, Aleksandra je u jednom trenutku uradila nove zube, koji su joj promenili izgled.

Foto: Predrag Mitić

 

Sara Jo

Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, važi za jednu od najlepših mladih pevačica. Ona je rekla jednom prilikom da nije radila nikakav estetski zahvat, iako im se ne protivi.

BONUS GALERIJA: Atraktivna izdanja Ane Ivanović

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".