Монструозне претње преко друштвених мрежа добила је девојка која је сексуално узнемиравана у аутобусу на линији 33. Њој су стигле језиве поруке од другог младића који се чак и "похвалио" тиме да је већ био у затвору због полног узнемиравања малолетница, те је оптужио да је она "сама крива за напаствовање које је доживела".

Како је објављено на друштвеним мрежама, девојка је добила поруке од непознатог мушкарца који ју је након објаве на Инстаграму пронашао и упутио јој низ, мало је рећи дегутантних порука, претњи и увреда.

Он је написао да се "сексуално узбудио када је то прочитао", те да је и сам више пута напаствовао девојке по аутобусима.

- Ћао мала, сад сам у једној групи на Телеграму прочитао како те је неки лик сексуално злостављао у бусу, па сам те потражио на Инстаграму, ако ти треба нека помоћ, јави ми - започео је преписку непознати мушкарац.

Он је потом наставио све језивије и директније да узнемирава девојку.

- Баш сам се сексуално узбудио док сам читао твоју причу, баш ме узбуђује да ватам девојке у бусу, да им миришем косу, да се прислањам и трљам уз њих... Због тога сам био годину и по дана у затвору и још ми потражују четири и по године. Баш се напалим када читам да је неко то радио девојци, исто уживам док гледам како неко злоставља девојку у бусу, ммммм - гласила је једна у низу скандалозних дегутантних порука које је Београђанка добила.

 

 

Када му то није било довољно, кренуо је да је напада и вређа што је пријавила младића из аутобуса полицији.

- Шта си пријавила дечка безвезе да иде у затвор, није он крив што си ти ку*ва, то је природно, ти си женско, он је мушко - поновио је монструозне речи које је напаствована девојка чула и од ухапшеног сексуалног предатора из аутобуса.

Убрзо потом је послао фотографију своје пресуде за сексуално узнемиравање као "похвалу".

- Да се похвалим мојим оптужбама за полно узнемиравање малолетница у бусу, ммммм... Јес да си мало матора за мој укус, моје су жртве све имале 14, 15, 17 и 18 година - гласила је језива порука предатора.

- Импонује ти што си провоцирала сиротог човека да те вата, то ти је као доказ да си нешто лепа, згодна кад испровоцираш мушкарца да те напаствује. Свака слика на Инстаграму ти каже: Је*и ме - додао је, али се ту није зауставио.

Манијак је потом изрекао и најмонструозније речи и увреде споменувши оца и брата девојке алудирајући на инцестодине односе, а затим упутио и подршку ухапшеном мушкарцу.

- Пуну подршку том дечку јер знам какве сте ку*ве, и мени то исто радиле ку*ве да их ватам, па сам био у затвору ни крив ни дужан - није се заустављао.

Људи у кометарима на Твитеру оштро су реговали захтевајући да се мушкарац пронађе и најстроже казни.

- Окружене смо болесницима који се чак и поносе тиме што су болесници" - гласи један од кометара.

Фото: принтскрин/Инстаграм

 

 

Није једини, девојка објавила низ претњи које је добила

Напаствована девојка се није дала застрашити, већ је објавила на свом Инстаграм сторију све претње које је добила, а појединци су без устезања слали и своје фотографије. Она је навела да је све пријавила полицији и да неће дозволити да је застраше претњама.

Осим тога, било је девојака које су јој писале, наводећи да их је ухапшени младић такође напаствовао у аутобусу, али на другим линијама.

Да подсетимо, Против Е.А. (28) биће поднета кривична пријава због сумње да је у аутобусу на линији 33 напаствовао девојку и додиривао је по задњици и грудима.

Она је навела да је у аутобусу на линији 33 на релацији стајалиште “Влада Дивљан” - “Цвијићева”, непознат мушкарац старости око 30 година хватао за задњицу и груди.

- Сачињена је службена белешка о обавештењу примљеном од грађана, а осумњичени Е.А. (28) је полицијској станици признао шта је јуче радио у аутобусу и потврдио наводе девојке - рекао је извор "Блица" упознат са случајем.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".