Полиција је одмах поступила по пријави и за непуних 20 сати пронашла младића идентификованог као Е. А. (28) и привела га у станицу под сумњом за полно узнемиравање.

Чим је дошао у станицу, он је одмах и све признао - шта је радио у аутобусу а због чега га је иначе 22-годишња девојка и пријавила.

Он је у градском аутобусу на линији 33 поменуту девојку хватао за задњицу и груди која је потом отишла у полицију, дала добар опис после чега је пронађен и приведен.

Полицији је све потанко испричао а по налогу тужилаштва, против њега ће бити поднета кривична пријава.

Нападнута девојка испричала целу причу

Одмах након немилог догађаја, нападнута девојка поделила је на друштвеној мрежи своје потресно искуство:

- Данас око 13 сати, ушла сам у градски аутобус број 33 (код Центра за културу Влада Дивљан). Била је огромна гузва, а овај дечко је прво покушао да ми завуче руку у хеланке на самом улазу у аутобус, а потом је то урадио када смо усли. Почео је да ме пипка, ја сам се окренула истог момента и лупила му шамар и почела да вичем да ли је нормалан и шта ради то, а он ми је склонио шишке са лица и рекао да жели да ме гледа док то ради! Затим је ставио руке на моје груди, и рекао да сви могу само да ме гледају а једино он да ме има. Почела сам да вичем и да га ударам по рукама и покушавала да га склоним од себе, али гужва је била огромна, возач аутобуса није хтео да стане, иако је видео шта се дешава!

Након претњи да ће позвати полицију уследио је прави шок. Одговор манијака био је да има право да је пипа јер је она женско, а он мушко.

Када сам позвала полицију, почео је да бежи наравно, ја сам га сликала да би полиција имала што бољи опис овог манијака.

- Да напоменем, из препуног аутобуса, нико од мушкараца није покушао да ми помогне, само је нека жена прокоментарисала да је то манијак.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".