Иако су се у јавности од средине септембра могле чути разне информације о наставку "Звезда Гранда", дилеме више нема. Најпопуларније музичко такмичење враћа се на Пинк телевизију а емитовање почиње већ 5. новембра.

Уговор о сарадњи између Пинка и Гранд продукције потписан је данас а поред челника две куће потписивању су присуствовали и креативни директор Гранда Саша Поповић као и чланови жирија Цеца Ражнатовић и Ђорђе Давид.

Из Гранд продукције поручују да се радују успешној сарадњи и да очекују да ће нова сезона поново срушити рекорде гледаности.

Фото: Ж. Кнежевић

 

- Циљ Гранда, као озбиљне и професионалне компанија, јесте да гледаоцима понуде врхунски забавни програм, са квалитетом као императивом свог телевизијског правца. Наши циљеви су увек високо постављени, жеља нам је да задовољимо свачији укус и да, као и до сада, гледаоцима пружимо најбољи забавни програм - истакао је после потписивања уговора директор Гранд продукције Горан Шљивић.

Власник Пинк телевизије Жељко Митровић подсетио је да се ових дана навршава тачно 18 година од како су "Звезде Гранда" почеле да се емитују управо на Пинку и да му је драго што се сада враћају. Такође је најавио да та телевизија планира да до 1. новембра, врати на мале екране још неке емисије и формате који су имали врхунску гледаност.

- Наша продукција увек је била отворена за врхунске професионалце и оне који могу да одговоре изазову, те се сарадњи са телевизијом Пинк као таквом, радујем. После осам година поново смо на овој телевизији, очекујем сјајну реакцију наших гледалаца, чији смо одувек били љубимци. Пиплметри су на нашој страни одувек - изјавио је креативни директор Гранда Саша Поповић.

Чланица жирија Звезда Гранда Цеца Ражнатовић каже да је она најсрећнија због постигнутог договора. - То је једна природна сарадња. Пинк је првенствено музичка телевизија а Гранд је кренуо на Пинку. Драго ми је да се "Звезде Гранда" враћају на Пинку јер ту припадају као најгледанији формат.

Фото:Принтскрин/Јутјуб/ Zvezde Granda

 

Поред "Звезда Гранда", гледаоци ће на Пинку убудуће гледати и емисију "Практична жена" као и остале Грандове формате.

Жири који је и прошле године радио са кандидатима и освојио срца публике, сешће у своје фотеље и овога пута: Ана Бекута, Драган Стојковић Босанац, Марија Шерифовић, Светлана Цеца Ражнатовић, Ђорђе Давид, Вики Миљковић, Александар Милић Мили и Снежана Ђуришић. За разлику од претходне сезоне, у овој сезони неће бити продукцијског жирија у коме ће бити Мили и Снежана, већ ће њих двоје бити равноправни са колегама из стручног жирија.

У овој сезони за учешће у такмичењу пријавило се чак 7.000 кандидата. Музичко такмичење "Звезде Гранда" постоји од 2003. године. Многи учесници овог такмичења су данас добро позната естрадна имена, попут Милице Павловић, Милице Тодоровић, Александре Пријовић, Дарка Лазића и других. Шоу се у Србији прво емитовао на "Пинку", а потом на "Првој".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Драгана Мирковић у родном дому у Касидолу деведесетих - зеленило, овце, Гагина девојачка соба

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".