Породица певача Хариса Џиновића одувек је у центру збивања, што певачу није баш по вољи. Прво је то било када се оженио доста млађом Мелином, а сада им ћерка Ђина објавама на друштвеним мрежама краде популарност.

- Харис је у природи као и на телевизији, некако је суздржан. Делује уображено, али мислим да је то његов начин да се одбрани од досадних питања пролазника. Знате већ како људи могу бити напорни када су јавне личности у питању, а његов став говори јасно "не прилази", кроз осмех каже комшије који живи у згради преко пута Харисове виле.

Фото: Петар Милошевић

 

 

У овом мирном делу Београда, тешко је било наћи људе који желе да причају о Харису и Мелини.

-Мелина је једна весела и харизматична жена. Просто када је видите она сија, за разлику од Хариса чији осмех скоро да никада нисам видела. Ми се често шалимо да су њих двоје "мргуд и лепотица", Он је заиста стално смркнут, али када му се јавим он отпоздрави, на питање како сте комшија? одговори "добро добро". Не могу да кажем да није пристојан, али није ни приступачан. Видимо да се о њиховој ћерки пише, мала је стварно лепа и као и сва деца тог доба увек сређена, дотерана. Сина ретко га виђамо, за разлику од ње која стално негде иде, враћа се, доводи друштво - прича комшиница Мирјана.

Фото: Д. Миловановић

 

 

- Имају и баштована и кућне помоћнице, мислим да им понекад долази и кувар, нарочито када су нека славља, а често се код њих слави. Харису је ту и студио, па видамо и неке певаче да долазе. Никада није бучно јер је вероватно добро урађена звучна изолација. Цветни аранжмани често стижу на адресу, то Мелина поручује јер воли да јој простор буде лепо уређен. Током лета смо их виђали на базену који имају на тој тераси, долазили су им и пријатељи, нарочито мале Ђине, открива Наташа.

- Верујем да они и не знају ко су им комшије, нити се друже, нити их виђамо да шетају по крају. Хариса често видим са торбом за тенис како одлази на тренинг, а иако трчи или шета то чини по Кошутњаку. Мелина је увек у вртоглавим потпетицама. Никада је у патикама нисам видела.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

Ђанију направили круну од пара


За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".