Овакву изненадну промену, прокоментарисала је и српска дива Светлана Цеца Ражнатовић:

- Наговала сам Жељка Митровића да купи "Звезде Гранда" које су најгледанији формат тог типа. Сматрам да им је место на најгледанијој комерцијалној телевизији "Пинк". Друго, сетимо се да су гледаоци уживали у "Пинковим звездама", тако да сада могу слободно да кажем да се враћам својој кући. Што би се рекло, историја се понавља - изјавила је Светлана за Блиц.

Фото: АТА имагес

 

Дуго се говорило да ће се такмичење емитовати на ТВ ''Прва'', али су Жељко Митровић, власник ''Пинк'' телевизије и  власник "Гранда" успели да се договоре и да донесу одлуку да ће се такмичење ипак емитовати на поменутој телевизији.  

Фото: В. Данилов

 

 

Емитовање нове сезоне почиње почетком новембра. 

Подсећања ради, Саша Поповић је дао изјаву да он и Лепа Брена нису власници ''Гранда'' и да не зна на којој телевизији ће такмичење бити емитовано. Такође није знао ко ће бити део жирија. без обзира на то што води тај програм.

У новој сезони у жирију су Ана Бекута, Драган Стојковић Босанац, Марија Шерифовић, Светлана Цеца Ражнатовић, Ђорђе Давид, Вики Миљковић, Александар Милић Мили и Снежана Ђуришић. За разлику од претходне сезоне, у овој сезони неће бити продукцијског жирија у коме ће бити Мили и Снежана, већ ће њих двоје бити равноправни са колегама из стручног жирија.

Фото: АТА имагес

 

 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Одевне комбинације Саше Поповића из 90их: "Имам више гардеробе од свих певачица"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".