Луксузна вила изграђена је 2012. године и простире се на 420 квадратних метара. Налази у загребачком насељу Шестине.

Како преносе хрватски медији, за само два дана је наводно нашла купца, а идентитет човека није објављен.

Према подацима са сајта за оглашавање, вила се састоји од укупно пет соба, односно великог дневног боравка, кухиње која има излаз на базен, три спаваће собе и простора за особље.

Фото: Инстаграм принтскрин/nikolina_pisek

 

- Јединствена кућа смештена у Шестинама на мирној улици с предивним погледом и базеном. Планирани завршетак радова је у јануару. Опремљена врхунским материјалима, алу столарија, грејање путем топлотне пумпе, подно грејање постављено по целој површини куће, смарт хоусе систем, припрема за соларне панеле, подне облоге по целој површини куће - наводи се у огласу, преноси Индеx.хр.

Николина је у изради пројекта имала помоћ једне своје школске другарице, а посебно је занимљиво да је то једна од првих вила у Загребу која је изграђена да функционише по принципу праве паметне куће. У пракси, то значи да ће ова кућа сама производити потребну енергију и буквално "размишљати" уместо власника. Управо из тог разлога цела изградња и уређење су се продужили више него што је планирано, па ће коначна цена на крају бити и виша од два милиона евра, како је процењено у почетку.

Фото: Инстаграм принтскрин/nikolina_pisek

 

Медији су спекулисали и да је вредност куће износила око 800.000 евра донедавно, као и да су Николина и Видоје подигли два кредита како би је средили.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Медени месец из снова Софије Рајовић

(Индех.хр/Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".