Luksuzna vila izgrađena je 2012. godine i prostire se na 420 kvadratnih metara. Nalazi u zagrebačkom naselju Šestine.

Kako prenose hrvatski mediji, za samo dva dana je navodno našla kupca, a identitet čoveka nije objavljen.

Prema podacima sa sajta za oglašavanje, vila se sastoji od ukupno pet soba, odnosno velikog dnevnog boravka, kuhinje koja ima izlaz na bazen, tri spavaće sobe i prostora za osoblje.

Foto: Instagram printskrin/nikolina_pisek

 

- Jedinstvena kuća smeštena u Šestinama na mirnoj ulici s predivnim pogledom i bazenom. Planirani završetak radova je u januaru. Opremljena vrhunskim materijalima, alu stolarija, grejanje putem toplotne pumpe, podno grejanje postavljeno po celoj površini kuće, smart house sistem, priprema za solarne panele, podne obloge po celoj površini kuće - navodi se u oglasu, prenosi Index.hr.

Nikolina je u izradi projekta imala pomoć jedne svoje školske drugarice, a posebno je zanimljivo da je to jedna od prvih vila u Zagrebu koja je izgrađena da funkcioniše po principu prave pametne kuće. U praksi, to znači da će ova kuća sama proizvoditi potrebnu energiju i bukvalno "razmišljati" umesto vlasnika. Upravo iz tog razloga cela izgradnja i uređenje su se produžili više nego što je planirano, pa će konačna cena na kraju biti i viša od dva miliona evra, kako je procenjeno u početku.

Foto: Instagram printskrin/nikolina_pisek

 

Mediji su spekulisali i da je vrednost kuće iznosila oko 800.000 evra donedavno, kao i da su Nikolina i Vidoje podigli dva kredita kako bi je sredili.

BONUS GALERIJA: Medeni mesec iz snova Sofije Rajović

(Indeh.hr/Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".