Николина Пишек, која је пре четири месеца постала удовица, у интервју за хрватско издање "Глорије" , открила је да ли су били у контакту на дан његове смрти.

Водитељка је најпре истакла да је она са свекром увек била у бољим односима него што је то био њен покојни супруг, те да је најчешће она била та која је заговарала њихово помирење.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/vidojeristovic

 

- Увек сам с њим имала цивилизоване односе, у сваком случају боље него његов син. Присније односе нисмо могли ни да имамо, јер Видоје и његов отац нису комуницирали и углавном су били у свађи. Оно што је апсолутна истина, а што знају Видојева мајка и бројни пријатељи, јесте да је мој супруг избегавао властитог оца, тако што би користио посебан улаз у зграду како га не би срео. Било је ту разних конфликата и трудила сам се да будем медијатор, па сам заговарала њихово помирење. То се у неколико наврата и догодило, али они су мање-више били константно у сукобу - започела је причу Пишекова.

Водитељка се осврнула и на Виторове тврдње да су она и Видоје имали лош брак.

- Те изјаве имају исту тежину као и цветови маслачка. То каже особа помућеног разума, која није ниједном била код нас у стану, никад нисмо били заједно на ручку, особа која никад није купила унуци поклон за рођендан. Видоје и ја имали смо визију будућности, путовали, веселили се, градили кућу, планирали. Људи су склони конвенционалним решењима и ако неко излази из тих габарита, онда нешто с њима сигурно не ваља. Нисмо сви исти, нити би требало да будемо. Живели смо на две адресе, то нас је обоје испуњавало - истакла је Николина.

Фото: АТА имагес

 

Пишекова је први пут испричала и да ли је била у контакту са супругом на дан његове смрти и какве су планове имали за будућност.

- Видоје и ја смо се чули редовно, тако и током тог дана, кад нисам приметила ништа необично у његовом понашању. Требало је да се видимо већ следећи дан у Загребу. Имали смо планове за лето и решавање наших текућих стамбених проблема - завршила је своју исповест Николина за хрватску "Глорију".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Бошко Јаковљевић - ретроспектива каријере

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".