Певачица Злата Петровић се похвалила да је смршала шест килограма уз помоћ аутофагије.

Фолкерка Злата Петровић каже да је одушевљена аутофагијом - осам сати у току дана сме да једе, док наредних 16 не сме ништа да окуси.

Фото: Лабудовић

 

 

- Откад сам на аутофагији, смршала сам шест кила. Успела сам да скинем вишак око руку који ми је сметао. Изгубила сам и много масти у пределу стомака и струка, што је нама женама највећи проблем. Кожа ми је много чистија, ма цео организам се очистио - прича Злата за Хит и објашњава какав јој је јеловник:

- Ујутру у десет доручкујем банане, урме, јабуке, чак и цвеклу у комбинацији са орашастим плодовима или чија и ланеним семеном. За ручак једем пасуљ, грашак, боранију, ма сва кувана јела, али их спремам без запршке. То исто и вечерам. Хлеб свакако годинама не једем, а газирана пића не волим. Са јелом завршим до 18 часова и после тога уопште не будем гладна до сутра у десет ујутру.

Певачица признаје да јој у почетку није било лако:

- Првих 15 дана ми је било тешко, хтела сам зидове да поједем! Дешавало ми се да прекршим аутофагију, поједем нешто нездраво или увече када изађем попијем алкохол, али сутрадан само наставим по старом. Ако видим да сам претерала и набацила које кило, кажем себи: "Е госпођо, сада ћеш да водиш рачуна о исхрани!"

Злата објашњава да је килограме набацила током пандемије коронавируса и полицијског часа:

- Највише сам се угојила током короне. Од досаде сам увече јела свакакве глупости, чипс, слаткише... Међутим, добра ствар је што сам тада свуда ишла пешке и имала сам барем неку физичку активност, јер не волим да тренирам. Код куће имам траку за трчање и само ми скупља прашину, а док је нисам купила, мислила сам да ми је неопходна. Можда се једног дана ипак активирам.

(Ало)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума Соње Митровић Хани

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".