Певачица Тања Савић, која је имала 60 килогарама, а сад 57, истиче да је преполовила оброке и тако успела да скине стомак.

Тања је решила да неко време пије само цеђено воће и поврће, али је стално била гладна, па је одустала од тога. Зато је одлучила да сама смисли дијету! Решила је да једе упола мање хране него до тада и убрзо је видела резултате.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/tanja_savic_private

 

- Кренула сам на детокс и требало је да пијем само сокиће од воћа и поврћа, али нисам могла да издржим а да не ставим ништа од хране у уста. Цеђене сокове сам задржала за доручак, а одлучила сам да уз то имам мање, лагане оброке. Јела сам салате, пилетину, рибу... Наравно, све то без хлеба. Буквално сам преполовила количину хране коју сам уносила и то ми је брзо донело резултате - прича певачица.

Тања каже да се као и многе друге жене највише гоји у пределу стомака.

- Чим набацим које кило, одмах ми се повећа стомак и то ме нервира. Коначно сам успела да га скинем! Сада нигде немам вишак. Баш сам се стесала у том делу тела и презадовољна сам како изгледам. Склона сам гојењу, па морам с времена на време да регулишем исхрану, како бих одржавала витку линију - искрена је она.

Фото: АТА имагес

 

Певачица је највише килограма имала док је трајао карантин због коронавируса:

- Тада сам се баш била убуцила, пошто нисам наступала, већ сам само седела код куће. Сметало ми је што сам се угојила, поготову када бих се погледала у огледало и видела да "кипи" на све стране. Чим сам кренула да наступам, смршала сам, а сада више немам ни сало на стомаку.

Тања не крије да понекад воли да се опусти и поједе више него што би требало.

- Мора човек некад себи да да одушка. Дешава ми се да клопам баш пред наступ, а то није баш паметно. Буду ми гладне очи, па се преједем и онда једва певам.

Ово је јеловник Тање Савић

Доручак: Сок од воћа и поврћа

Ручак: Пилетина и салата

Вечера: Риба

Трик савет: Једите више пута током дана, али нака то буду мањи, лагани оброци.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из дома певачице Снежане Ђуришић 1991. године

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".