- Цео живот сам пазила шта једем, бројала сам калорије јер ми се све „лепи". Међутим, брзо сам се угојила десет килограма, и то само због касних вечера. Преко дана сам јела здраво, али увече сам наручивала брзу храну. И претерала сам! Никад нисам имала 67 килограма, баш су ми сметали. Одлучила сам да скинем вишак због свадбе, снимања спота, као и због тога што ми се погоршала крвна слика - прича Вања за Информер и објашњава како је успела да смрша.

- Почела сам са аутофагијом, јела сам једном дневно и брзо сам скинула неколико килограма. Онда сам прешла на режим исхране који ми је дала нутруционисткиња и то ми бас прија. Једем само барено или гриловано месо, никако поховано или пуњено. Сва јела су спремљена на води, без уља и брашна. Пијем доста течности и ретко када вечерам. Ако баш огладним увече, поједем неколико беланаца или киселу павлаку са чија семенкама.

Вања каже да јој због посла није било лако да држи дијету.

- Првих неколико дана ми је било тешко, после се организам навикао. Најтеже ми је било да се одрекнем мајонеза, обожавам га! Не купујем калоричну храну, јер ако је имам у фрижидеру, могу да паднем у искушење. Једино ми је проблем што морам да носим храну када идем негде ван Србије да певам - прича Мијатовицева и додаје како ће ускоро стићи до жељене килаже:

- До сада сам смршала седам килограма, а желим јос десет. Хоћу да изгледам топ на венчању.

Ово једе Вања Мијатовић

Доручак: Овсене пахуљице са воћем

Ручак: Барено или гриловано месо са поврћем

Вечера: Кисело млеко са чија семекама

Трик савет: Није свака дијета за свакога добра, свако треба да ослушкује свој организам

БОНУС ВИДЕО:

РЕЦЕПТ ГОТОВ ЗА ПЕТ МИНУТА: Направите посне бисере без коришћења шпорета

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".