Једна од наших највећих музичких звезда, певачица Лепа Брена, открила је како одржава витку линију и има затегнуто тело.

Певачица је својевремено водила битку са вишком килограма, а у једном периоду имала је чак 17 килограма вишка.

‒ Прошла су времена када сам се држала „репертоара“ на коме су били пуњена шницла или нешто поховано. Важно је водити рачуна о томе шта једете. Ако већ у аутомобиле точимо најбоље гориво, зашто то не бисмо радили и са својим телом ‒ рекла је Брена једном приликом и открила како изгледа њен дневни мени.

Фото: АТА имагес

 

‒ Први дневни ритуал ми је чаша млаке воде са неколико капи лимуна, а онда следи оброк, који обично чини лагани смути. Током дана уносим доста освежавајућег воћа и увек при руци имам воду са лимуном. Избегавам млеко и млечне производе, све осим кефира, хлеб готово да не једем. Највише ми пријају салате са инћунима и поврћем, са додатком брусница, млевених ораха, морске соли, доброг маслиновог уља и доста лимуновог сока. Рибу волим на све начине. Сваке године пред почетак летње сезоне скинем два, три килограма како бих у вечерњим сатима могла да поједем неку пасту пошто су наше вечере прилично касне.

Фото: АТА имагес

 

Брена је истакла и да њен начин исхране није строгост према телу, већ напротив, начин да га што дуже одржи здравим:

‒ Мислим да то није строгост према сопственом телу, него дисциплина. Неко би рекао да је то пост, који је заступљен у свакој религији, а ја то зовем детоксикацијом. Када хоћу да скинем неколико килограма, избацим шећер, односно колаче, алкохол, угљене хидрате, и једем само органско воће и поврће, све пре 17 часова. Када истренирате ум да можете то да урадите, осећате се фантастично. Тело се, ипак, најбоље опоравља када гладује. Наравно, не треба претеривати. Нисам манекенка, нити волим изразиту мршавост, али ми прија када на неки начин гладујем. Осећам се лакше и виталније - рекла је певачица.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: Ким Кардашијан као Лепа Брена

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".