Према објави Ластовићеве мајке на друштвеним мрежама, глумац и његова цимерка Невин Диздари последњи пут су виђени на Хавајима, у недељу деветог октобра, након боравка у одмаралишту "Ханалеи Баy Ресорт".

Фото: Профимедиа

 

 

Пар је требало да се врати у Калифорнију у понедељак, али нити су се појавили на аеродрому нити су вратили изнајмљени аутомобил. Све њихове ствари остављене су у одмаралишту, а њих је последњи пут видела жена која их је угостила на Хавајима Кери Флендерс, у недељу око осам сати ујутру, пише "Дејли мејл".

Фландрес се чула са њима око 13.30 сати и након тога им се изгубио сваки траг.

 

 

Ластовић и девојка са којом је кренуо на пут на Хаваје тражили су информације о плажи Схипwрецкс, а нарочито их је занимало место за роњење са литице. Зна се и да су се распитивали код особља о одмаралишту о државном парку Коки, наводно са планом да крену на „дуго пешачење“.

Полиција се укључила и истрагу и преузела је ствари које је пар оставио у одмаралишту. Дат је и број телефона за све оне који имају информације о Невин и Ластовићу.

Џејмс Ластовић (27) најпознатији је по улози у "Ен-би-сијевој" серији "Дани нашег живота", а имао је запажену ролу и у Нетфликсовом остварењу "Незасити".

Према његовој биографији са сајта етхницелебс.цом, његов деда по мајци Џозеф Ластовић био је пореклом из Југославије, највероватније из Хрватске.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

БОНД, ЏЕЈМС БОНД: Пре 60 година снимљен први филм о „агенту 007“

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".