Prema objavi Lastovićeve majke na društvenim mrežama, glumac i njegova cimerka Nevin Dizdari poslednji put su viđeni na Havajima, u nedelju devetog oktobra, nakon boravka u odmaralištu "Hanalei Bay Resort".

Foto: Profimedia

 

 

Par je trebalo da se vrati u Kaliforniju u ponedeljak, ali niti su se pojavili na aerodromu niti su vratili iznajmljeni automobil. Sve njihove stvari ostavljene su u odmaralištu, a njih je poslednji put videla žena koja ih je ugostila na Havajima Keri Flenders, u nedelju oko osam sati ujutru, piše "Dejli mejl".

Flandres se čula sa njima oko 13.30 sati i nakon toga im se izgubio svaki trag.

 

 

Lastović i devojka sa kojom je krenuo na put na Havaje tražili su informacije o plaži Shipwrecks, a naročito ih je zanimalo mesto za ronjenje sa litice. Zna se i da su se raspitivali kod osoblja o odmaralištu o državnom parku Koki, navodno sa planom da krenu na „dugo pešačenje“.

Policija se uključila i istragu i preuzela je stvari koje je par ostavio u odmaralištu. Dat je i broj telefona za sve one koji imaju informacije o Nevin i Lastoviću.

DŽejms Lastović (27) najpoznatiji je po ulozi u "En-bi-sijevoj" seriji "Dani našeg života", a imao je zapaženu rolu i u Netfliksovom ostvarenju "Nezasiti".

Prema njegovoj biografiji sa sajta ethnicelebs.com, njegov deda po majci DŽozef Lastović bio je poreklom iz Jugoslavije, najverovatnije iz Hrvatske.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

BOND, DŽEJMS BOND: Pre 60 godina snimljen prvi film o „agentu 007“

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".