Они су са кумовима и најближим пријатељима отишли у цркву где је свештеник обавио крштење, на чему су му се поносни родитељи и јавно, путем Инстаграма, захвалили.

Фото: Пеинтскрин/Инстаграм/иванапавковиц

 

 

Нешто касније, пар је своје најмилије одвео у један ресторан да овај битан догађај и прославе, а тамо је новопечена мама и запевала.

Фото: Пеинтскрин/Инстаграм/иванапавковиц

 

 

Иначе, уз породицу је све време био и Иванин и Петров најстарији син Вујадин, који је углавном био са бакама, али и осталим малишанима.

Подсећања ради, мама тројице дечака је по изласку из породилишта открила да је други порођај био лакши него први, иако су у питању близанци, а потом је рекла и да се не плаши да ће њен старији наследник бити љубоморан на браћу.

Фото: АТА имагес

 

 

- Нема бојазни да ће Вујадин бити љубоморан на браћу, он је диван, једва је чекао да их види. Код куће нас чекају обе баке, оне ће нам помагати у почетку, а касније када будемо почели да радимо, ангажоваћемо дадиљу. Мајка сам три дечака, то звучи баш моћно - рекла је Ивана одмах након изласка из породилишта, док је Петар открио и како су се одлучили за имена које су дали бизанцима.

 - Ту су била разна имена у оптицају, Вукашин, Василије, Војин, Вукан, јер се он зове Вујадин. А онда се десило да, када смо регистровали ауто, питали су нас која последња два слова желимо да буду, он је рекао "ВВ", као његова два брата и ту је показао да не мисли само на себе, казао је Војин и Вук и тако је изабрао.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО:

Први плес Ање Мит на венчању


 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".