Страх и трепет шоу програма "Паклена кухиња" својевремено био је веома интересантан јавности, а како се дуго не појављује у медијима, многи се питају да ли је породична драма која се одиграла у његовом животу оставила трага на изглед Саше Мишића.

Фото: Јутјуб прнтскрин/Jovan Relic

 

 

Наиме, потпуни пакао у његовом животу догодио се 2011.године када га је напустила супруга са троје мале деце, а његова исповест изазвала је велику пажњу јавности.

- Месецима живим као самохрани отац троје деце. Моја супруга Катрин није се снашла у улози мајке у Србији пошто та улога у Немачкој, одакле је пореклом, изгледа потпуно другачије. Одлучила је да живимо овде јер смо желели да деца расту у условима који у Немачкој више не постоје - изјавио је тада Саша, који је дуго живео у Немачкој где је поред кулинарства учио и како што боље организовати посао у угоститељству.

 

 

Мишић је својски веровао да ће се ствари поправити и да ће се супруга ипак вратити, али три године касније Центар за социјални рад одузео му је децу и старатељство је припало њиховој мајци Катарини Грујнинг те је уследио протест који је Мишић организовао испред "Вазнесењске цркве", тражећи да му се деца врате.

Јавност је остала ускраћена за епилог породичног спора који је стигао до суда, а Саша Мишић се повукао из јавности, да би се потом вратио на мале екране и на телевизији "Балкан трип" поново има своју емисјиу "Турист експерт".

 

 

За потребе емисије он путује по целом Балкану, а ако узмемо у обзир изглед Саше Мишића ком је нешто седих само допринело на шмеку, рекло би се да му је, како пословно, тако и приватно све потаман и да је срећу и љубав пронашао поред нове изабранице са којом има још чак петоро деце.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Певач Дино Дворник

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".