Strah i trepet šou programa "Paklena kuhinja" svojevremeno bio je veoma interesantan javnosti, a kako se dugo ne pojavljuje u medijima, mnogi se pitaju da li je porodična drama koja se odigrala u njegovom životu ostavila traga na izgled Saše Mišića.

Foto: Jutjub prntskrin/Jovan Relic

 

 

Naime, potpuni pakao u njegovom životu dogodio se 2011.godine kada ga je napustila supruga sa troje male dece, a njegova ispovest izazvala je veliku pažnju javnosti.

- Mesecima živim kao samohrani otac troje dece. Moja supruga Katrin nije se snašla u ulozi majke u Srbiji pošto ta uloga u Nemačkoj, odakle je poreklom, izgleda potpuno drugačije. Odlučila je da živimo ovde jer smo želeli da deca rastu u uslovima koji u Nemačkoj više ne postoje - izjavio je tada Saša, koji je dugo živeo u Nemačkoj gde je pored kulinarstva učio i kako što bolje organizovati posao u ugostiteljstvu.

 

 

Mišić je svojski verovao da će se stvari popraviti i da će se supruga ipak vratiti, ali tri godine kasnije Centar za socijalni rad oduzeo mu je decu i starateljstvo je pripalo njihovoj majci Katarini Grujning te je usledio protest koji je Mišić organizovao ispred "Vaznesenjske crkve", tražeći da mu se deca vrate.

Javnost je ostala uskraćena za epilog porodičnog spora koji je stigao do suda, a Saša Mišić se povukao iz javnosti, da bi se potom vratio na male ekrane i na televiziji "Balkan trip" ponovo ima svoju emisjiu "Turist ekspert".

 

 

Za potrebe emisije on putuje po celom Balkanu, a ako uzmemo u obzir izgled Saše Mišića kom je nešto sedih samo doprinelo na šmeku, reklo bi se da mu je, kako poslovno, tako i privatno sve potaman i da je sreću i ljubav pronašao pored nove izabranice sa kojom ima još čak petoro dece.

BONUS GALERIJA: Pevač Dino Dvornik

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".