Водитељка Јована Јеремић својим изјавама често привлачи велику пажњу, а сада је још једном изазвала коментаре јавности када је открила шта саветује ћерку.

- Учићу је да се уда за богатог, а не сиромашног. Има једна реченица коју никада нисам рекла: ‘Када жена промаши партнера за брак, уместо ролекса, стана у центру Београда и аута, жена добије рак’. Запамтите ове речи Јоване Јеремић јер ако већ плачете, плачите у мерцедесу, немојте да плачете на клупи. Мушкарац ако уложи у жену никада јој неће учинити ништа лоше. Чак и ако је превари, то ће бити на једно вече, а то није превара. Колико мушкарац уложи у жену толико је воли, све остало су лажи - рекла је Јована и шокирала многе.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

 

Ипак, ово није једина њена изјава о којој су сви брујали.

Тако је својевремено изазвала велику буру у јавности ониме што је рекла о се*су.

- У с*ксу сам здраво перверзна. Волим да причам безобразне ствари током с*кса, то ме веома пали. Ложи ме и да шаљем перверзне поруке партнеру док је на послу. Зато они са којима сам била кажу да сам богиња с*кса. Презирем болесне перверзије. Током каријере дошла сам до закључка, да учени и моћни људи малтретирају партнерке. Њих пали да им јавна личност, старлета или нека девојка која ради за новац, испуњава фантазије. Жене пристају на то јер добијају новац, а онда се ти утицајни људи иживљавају над њима. То ми је одвратно - рекла је она својевремено у једној емисији.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

 

Истакла је и то да она "привлачи моћне мушкарце".

- Ја сам жена која привлачи моћне мушкарце. Један мој пријатељ је рекао: "Јована Јеремић је симбол моћи". Ако си са Јованом Јеремић ти си моћан мушкарац. Мушкараци који имају пара су себе задовољили кроз новац, али да би се самопотврдили као мушкарци, они поред себе морају да имају не старлету, то се користи као wц папир и баци се за једну ноћ, они морају да имају интелигентну, лепу, хладнокрвну споља, а врелу изнутра жену која је остварена у сваком смислу. Мушкарац ће мушкарцу опростити све осим једног, да има бољу жену од њега - казала је Јована.

Свакако један од њених "култних" цитата постао је онај када је објашњавала шта све мушкарац треба да купи жени која му је родила дете.

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

 

- Када родиш дете мушкарцу, дужан је да ти купи ролекс, стан у центру Београда и најновији аутомобил. Ако живи у унутрашњости то мора бити кућа, ролекс и најновији аутомобил. Извини нека заради. Мора да обезбеди своју супругу - изјавила је водитељка.

Ово су само неке од њених "умотворина" када су у питању интимни односи, мушкарци и брак, а она готово свакодневно износи неке нове "мудрости".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоце

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".