ТикТоком управо кружи снимак бесомучног дивљања једног радника којем је пало на памет да због неисплаћене накнаде разори врата и лоби тек отвореног хотела у Ливерпулу.

Видео је од петка скупио чак шест милиона прегледа, па и упркос томе што се тај инцидент заправо одвио у јануару 2019. године.

Џон Манли (36), радник коме је дозлогрдило да чека свој поштено зарађени новац, због тог чина и данас седи у затвору, а прича каже да му је послодавац остао дужан 600 фунти (око 80.000 динара).

Уморан од свега, а живео је као социјални случај, Манли је одлучио да помоћу багера искали бес, па је починио штету од преко 400 хиљада фунти.

@thebaldbuildersofficial Who remembers John didn’t get paid so took it into his own hands/ Digger 😯😯 #travellodge #digger #demolition #smashed #construction #viral #uk #destroyed ♬ original sound - The Bald Builders

На његову жалост, судија Дејвид Обри му је без пуно милости одредио затворску казну у трајању од пет година и четири месеца, а посебно му је замерио што је угрозио сигурност оних који су се налазили у предворју зграде.

Манли је практично је живео го и бос, његов адвокат је рекао да дословно није имао за струју и храну, а очито га је силно узнемирило то што је због беспарице морао да откаже дружење са своје двоје деце током божићних празника.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".