TikTokom upravo kruži snimak besomučnog divljanja jednog radnika kojem je palo na pamet da zbog neisplaćene naknade razori vrata i lobi tek otvorenog hotela u Liverpulu.

Video je od petka skupio čak šest miliona pregleda, pa i uprkos tome što se taj incident zapravo odvio u januaru 2019. godine.

DŽon Manli (36), radnik kome je dozlogrdilo da čeka svoj pošteno zarađeni novac, zbog tog čina i danas sedi u zatvoru, a priča kaže da mu je poslodavac ostao dužan 600 funti (oko 80.000 dinara).

Umoran od svega, a živeo je kao socijalni slučaj, Manli je odlučio da pomoću bagera iskali bes, pa je počinio štetu od preko 400 hiljada funti.

@thebaldbuildersofficial Who remembers John didn’t get paid so took it into his own hands/ Digger 😯😯 #travellodge #digger #demolition #smashed #construction #viral #uk #destroyed ♬ original sound - The Bald Builders

Na njegovu žalost, sudija Dejvid Obri mu je bez puno milosti odredio zatvorsku kaznu u trajanju od pet godina i četiri meseca, a posebno mu je zamerio što je ugrozio sigurnost onih koji su se nalazili u predvorju zgrade.

Manli je praktično je živeo go i bos, njegov advokat je rekao da doslovno nije imao za struju i hranu, a očito ga je silno uznemirilo to što je zbog besparice morao da otkaže druženje sa svoje dvoje dece tokom božićnih praznika.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".