Певач Слоба Радановић проговорио је о трудној супрузи Јелени Радановић, али и о бившој жени Кији Коцкар.

Радановић је недавно отворио ресторан, а како се може видети, његова трудна супруга Јелена више борави у њему него Слоба.

Фото: АТА имагес

 

 

- Јелена је сада трудна, тако да ћу се што више потрудити да смањи било какве послове, не дајем јој да се напреже. Најсрећнији сам, мислим да је то и сврха живота - да изградиш своју породицу и да се и на том пољу испуниш, све остало је неважно, ако немаш то с ким да поделиш - каже Слоба, па открива какав ће бити као отац:

- Ух, ја баш не знам за строгоћу! Мој тата је према мени био много добар, није био строг, мама је била строжа. Ја и кад желим да будем строг некако не умем, тако да ћу сигурно бити попустљивији - истиче Радановић.

Ускоро се навршава три године откад је певач остао без оца Душана, а сада открива да ли је размишљао да свом детету да његово име, уколико буде дечак.

Фото: АТА имагес

 

 

- Па размишљали смо о томе, али смо се консултовали са неким свештеним лицима и духовницима, који су сам препоручили да не би требало то да урадимо и да би било боље да смислимо неко друго име - каже Слоба за "Пинк.рс".

На питање везано за Кију Коцкар и њене наводне провокације на рачун свог бившег супруга, певач није имао коментар.

- Не занима ме, мораћете све њу да питате - кратко је одговорио певач.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Милица Милша - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".