Из Поште наводе да је Веселиновићу, пошто је тема састанка била унапређење положаја радника и планова Поште Србије, улазак онемогућен, након чега је, како кажу, насилно ушао у шалтер салу Главне поште и са представницима Синдиката Слога сео на под и развио транспарент.

Са њима је ушла и група новинара, а након, како се наводи, позирања за фотографисање, напустили су просторије Поште.

Из Поште истичу да је очигледно да је појављивање посланика Жељка Веселиновића, који је у посланичкој групи Уједињени, политички мотивисано и инструирано и да овакви поступци не доприносе угледу Поште Србије већ га нарушавају, због чега пословодство Поште најоштрије осуђује овај поступак.

Фото: Танјуг/ Игор Ђукановић

 

 

-Као одговорно руководство које редовно одржава састанке са свим синдикатима који представљају и репрезентативно и нерепрезентативно чланство, сматрамо да овакви непримерени поступци малог синдиката са свега неколико десетина чланова, нарушавају и штете угледу и свему што су радници Поште Србије створили у претходних годину и по дана- наводи се у саопштењу.

Додаје се и уверење да мања група у овом синдикату неће успети да спута и омете велику већину која жели да Пошта Србије постане моћна и јака компанија.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".