Iz Pošte navode da je Veselinoviću, pošto je tema sastanka bila unapređenje položaja radnika i planova Pošte Srbije, ulazak onemogućen, nakon čega je, kako kažu, nasilno ušao u šalter salu Glavne pošte i sa predstavnicima Sindikata Sloga seo na pod i razvio transparent.

Sa njima je ušla i grupa novinara, a nakon, kako se navodi, poziranja za fotografisanje, napustili su prostorije Pošte.

Iz Pošte ističu da je očigledno da je pojavljivanje poslanika Željka Veselinovića, koji je u poslaničkoj grupi Ujedinjeni, politički motivisano i instruirano i da ovakvi postupci ne doprinose ugledu Pošte Srbije već ga narušavaju, zbog čega poslovodstvo Pošte najoštrije osuđuje ovaj postupak.

Foto: Tanjug/ Igor Đukanović

 

 

-Kao odgovorno rukovodstvo koje redovno održava sastanke sa svim sindikatima koji predstavljaju i reprezentativno i nereprezentativno članstvo, smatramo da ovakvi neprimereni postupci malog sindikata sa svega nekoliko desetina članova, narušavaju i štete ugledu i svemu što su radnici Pošte Srbije stvorili u prethodnih godinu i po dana- navodi se u saopštenju.

Dodaje se i uverenje da manja grupa u ovom sindikatu neće uspeti da sputa i omete veliku većinu koja želi da Pošta Srbije postane moćna i jaka kompanija.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".