На аутобуској линији између београдских насеља неко је фотографисао мушкарца који неодољиво подсећа на славног глумца Бруса Вилиса.

Фотографија се убрзо проширила друштвеним мрежама те је постала вирална, а бројни корисници су се нашалили на рачун Вилисовог двојника.

Фото: Танјуг/АП

 

 

“Овај личи на оног из Умри мушки”, “Брус Вилис тражи где ће купити млеко у Србији”, “Брус Вилис проп'о”, “Повукао се из глуме па се воза нашим гсп-ом и ужива”, “Снима Умри мушки 7”, “Потпуно исти”, шалили су се у коментарима.

Недавно се писало да је Вилис продао права на своје лице компанији за креирање дигиталних двојника под називом Дипкејк – што им је омогућило да створе “дигиталног близанца” за глумца, који се пензионисао у марту након што му је дијагностикована афазија.

 

 

Међутим, ББЦ је пренио да је Вилисов портпарол негирао да он има било какво партнерство или уговор с компанијом. Дипкејк је то потврдио за ББЦ.

- Формулација о правима је погрешна… Брус није могао никоме продати никаква права, она су прије свега његова - навели су инострани медији.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".