Na autobuskoj liniji između beogradskih naselja neko je fotografisao muškarca koji neodoljivo podseća na slavnog glumca Brusa Vilisa.

Fotografija se ubrzo proširila društvenim mrežama te je postala viralna, a brojni korisnici su se našalili na račun Vilisovog dvojnika.

Foto: Tanjug/AP

 

 

“Ovaj liči na onog iz Umri muški”, “Brus Vilis traži gde će kupiti mleko u Srbiji”, “Brus Vilis prop'o”, “Povukao se iz glume pa se voza našim gsp-om i uživa”, “Snima Umri muški 7”, “Potpuno isti”, šalili su se u komentarima.

Nedavno se pisalo da je Vilis prodao prava na svoje lice kompaniji za kreiranje digitalnih dvojnika pod nazivom Dipkejk – što im je omogućilo da stvore “digitalnog blizanca” za glumca, koji se penzionisao u martu nakon što mu je dijagnostikovana afazija.

 

 

Međutim, BBC je prenio da je Vilisov portparol negirao da on ima bilo kakvo partnerstvo ili ugovor s kompanijom. Dipkejk je to potvrdio za BBC.

- Formulacija o pravima je pogrešna… Brus nije mogao nikome prodati nikakva prava, ona su prije svega njegova - naveli su inostrani mediji.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".