Власница једног од најраскошнијих гласова и посебне енергије Сања Вучић има брата за којим су полуделе све жене! Његов сваки мишић на телу је извајан, а уз шармантан изглед је неодољив прпадницама лепшег пола.

Са друге стране, Милош Вучић (34) се бави веома озбиљним послом. Завршио је стоматологију и тренутно ради у маркетингу једне фармацеутске компанији.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Vučić (@vuleks)

 

- Често ми прилазе људи на улици, препознају ме и то ми се допада, морам признати. Неки од њих ме знају као Сањиног брата, па ме питају када ће нова песма, да ли могу да је поздравим, то ме мало оптерећује, али буде похвала и на мој рачун - рекао је Милош за Задовољна.рс.

Међутим, веома је занимљива чињеница да није увек тако изледао. Наиме, иако је данас препознатљив по мишићам телу, некада је био дебељуца. За само годину дана успео је да смрша 25 килограма скроз се трансформише!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Vučić (@vuleks)

 

Поделивши своју фотографију од пре 12 година на Инстаграму, где га прати 185 хиљада људи, постао је инспирација другим људима, које је подстакао на промене.

- Као мали сам био гојазан, исто као и моја Сања. А онда сам на почетку факса, 2011. одлучио да окренем причу. Кренуо сам интензивно да тренирам, променио сам начин исхране, и кроз године и године вежбања, добио сам тело које данас имам - рекао нам је Милош.

И истакао је да су му промена навика и редован тренинг омогућили да има воље за све, као и да је неупоредиво боље расположен.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Vučić (@vuleks)

 

- Здрав начин живота ме одржава да добро функционишем у свим сферама. Такав живот води до психичког здравља, и он нам доноси бенефит на свим пољима, професионалном и емотивном јер смо много боље расположени и имамо више воље. Тренинг на дневном нивоу је јако битан јер тако избацујем вишак негативне енергије и зато свима препоручујем здрав живот и здраве навике - закључио јеовај згодни стоматолог.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Емина Јаховић у различитим издањима

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".