Vlasnica jednog od najraskošnijih glasova i posebne energije Sanja Vučić ima brata za kojim su poludele sve žene! NJegov svaki mišić na telu je izvajan, a uz šarmantan izgled je neodoljiv prpadnicama lepšeg pola.

Sa druge strane, Miloš Vučić (34) se bavi veoma ozbiljnim poslom. Završio je stomatologiju i trenutno radi u marketingu jedne farmaceutske kompaniji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Vučić (@vuleks)

 

- Često mi prilaze ljudi na ulici, prepoznaju me i to mi se dopada, moram priznati. Neki od njih me znaju kao Sanjinog brata, pa me pitaju kada će nova pesma, da li mogu da je pozdravim, to me malo opterećuje, ali bude pohvala i na moj račun - rekao je Miloš za Zadovoljna.rs.

Međutim, veoma je zanimljiva činjenica da nije uvek tako izledao. Naime, iako je danas prepoznatljiv po mišićam telu, nekada je bio debeljuca. Za samo godinu dana uspeo je da smrša 25 kilograma skroz se transformiše!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Vučić (@vuleks)

 

Podelivši svoju fotografiju od pre 12 godina na Instagramu, gde ga prati 185 hiljada ljudi, postao je inspiracija drugim ljudima, koje je podstakao na promene.

- Kao mali sam bio gojazan, isto kao i moja Sanja. A onda sam na početku faksa, 2011. odlučio da okrenem priču. Krenuo sam intenzivno da treniram, promenio sam način ishrane, i kroz godine i godine vežbanja, dobio sam telo koje danas imam - rekao nam je Miloš.

I istakao je da su mu promena navika i redovan trening omogućili da ima volje za sve, kao i da je neuporedivo bolje raspoložen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Vučić (@vuleks)

 

- Zdrav način života me održava da dobro funkcionišem u svim sferama. Takav život vodi do psihičkog zdravlja, i on nam donosi benefit na svim poljima, profesionalnom i emotivnom jer smo mnogo bolje raspoloženi i imamo više volje. Trening na dnevnom nivou je jako bitan jer tako izbacujem višak negativne energije i zato svima preporučujem zdrav život i zdrave navike - zaključio jeovaj zgodni stomatolog.

BONUS GALERIJA: Emina Jahović u različitim izdanjima

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".