Певачица Весна Вукелић Венди гостовала је у емисији ''Питам за друга'' у којој се дотакла односа учесника у ријалитију ''Задруга 6''и прошле сезоне, али и љубави Александре Николић и Дејана Драгојевића. 

Александра и Дејан ушли су у везу крајем прошле сезоне ''Задруге 5'' и свега пар месеци провели заједно у вези. Николићева је у наредну сезону ушла без своје највеће љубави. 

Фото:

 

Оно што је интересантно је да су многи приметили да се Алекс уобразила: 

- Александра се и пре пар сезона показала као нека од најатрактивнијих учесница, има занимљиву форму. Мушкарци су је брзо превазилазили јер нема унутрашњи садржај који би задржао мушкарца, све је то нека плитка варијанта. Дејан је уз помоћ ње превазишао сво зло које му је дахтало за вратом... Захваљујући Александри он је успео да превазђе сву ту јазбину тих паразита... Сви су тада били заљубљени у Дејана, али пошто нису били део ентеријера, нису ни видели да га она осваја. Александра га је ишчупала из грозоморне ситуације и то је њено велико дело. Многи су мислили да се опрала преко Дејана али у суштини и јесте тако. Нема потребе више да је коментаришу  Цар, Јањуш и остали... Сада је добила идентитет, смањила уста и све што је већ радила. Она је сада нова личност. Шта је она показала аналитичном човеку? Она га је оставила у једном моменту... Сви се ми трудимо цео живот да нађемо особу коју волимо, а многи то и не учине... - рекла је она у емисији "Питам за друга".

Венди је изјавила да однос Дејана и Алекс неће остати исти:   

- Она ће оставити Дејана, он може да јаше заблуду да га она воли... Имам поштовање према његовом лоботирању од пет година... Он је био великомученик и победио је систем... Захваљујући физичком изгледу дошла је до њега и урадила све паметно. Сада она није ушла због пара како каже већ жели да види како ће сада као ''опрана'' да се предстгави мушкарцима који јој се заправо допадају, као рецимо Цар... Она тражи ухлебљење код мушкарца као што је Кристијан, лукаво све ради... Она је њега издала оног тренутка када је ушла, јер она не зна да се мачује... Све док Дејан не схвати да га је заправо издала, све ће то бити у реду.

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".