Стефан Т. (31) који се сумњичи да је посекао оца ножем, после чега је отац њему такође ножем нанео три посекотине по леђима, смештен је на психијатријску клинику "Др Лаза Лазаревић", док је против оца Слободан Т. (61) поднета кривична пријава за насиље у породици.

- Друго основно јавно тужилаштво у Београду по протоколу сместило је осумњиченог С.Т. у клинику за психијатријске болести „Др Лаза Лазаревић", ради комисијског психијатријског вештачења.

Друго основно јавно тужилаштво у Београду, након што је јуче С.Т. ножем посекао по врату оца С.Т, након чега је отац сину нанео лаку телесну повреду у виду три посекотине у пределу леђа, сместило је на клинику за психијатрисјке болести „Др Лаза Лазаревић", осумњиченог С.Т. ради вештачења, обзиром на психичко стање у коме се осумњичени налазио, док је истовремено и против оца поднета кривична пријава за кривично дело насиље у породици имајући у виду да је и он нанео повреде сину, осумњиченом С.Т. - потврђено је за Курир из Другог основног јавног тужилаштва.

Подсетимо, породична драма, догодила се јуче у стану на Вождовцу.

- Тужилаштво ће током доказног поступка извести све доказе који су неопходни за доношење одлуке о даљем поступању, а о чему ће јавност бити благовремено обавештена - додаје се у саопштењу.

Према незваничним информацијама, драми у стану на Вождовцу претходила је свађа двојице мушкараца.

(Курир.рс)

БОНУС ВИДЕО: