Недуго након рођења бебе у Индији (тек неколико сати, према лекарима), то новорођенче је остављено на најгорем могућем месту – у одводу канализације.

Неидентификована беба, чији родитељи нису познати, била је хоспитализована, након што је избављена од невероватног спаситеља.

Наиме, на једном снимку, који је забележен у Харијани, Индији, виде се три пса луталице који долазе до одвода, њуше га и истражују, покушавајући да открију одакле допире бука. Након неког времена, један одлази, али остала два пса остају како би истражила.

Након што су ушла у одвод, два јуначка пса учинила су нешто невероватно. Наиме, успела су да зргабе новорођенче и да га извуку на отворено. У исто време, пролазио је један мотоциклиста. Један од паса одвукао је бебу до краја улице, где је удаљено од опасности.

Пси луталице су почели да лају након што су извукли дете

Према индијском Тхе Тимесу, након што су пси извукли дете из канализације, почели су да лају, чиме су привукли пажњу људи у близини.

Након што је пронашао два пса луталице с једва живим новорођенчетом, један мушкарац брзо је одвезао малену девојчицу у болницу.

Сићушно тело девојчице наводно је било замотано у пластику. Лекари су јој дијагностиковали неколико повреда главе. Али, дете је било живо, што је било невероватно.

- Она је вероватно дете које је рођено прерано, након седам месеци трудноће - рекао је главни лекар Динеш Кансал.

- Одлучили смо да је задржимо на посматрању, јер би пребацивање могло да буде за њу опасно по живот - рекао је тада лекар.

Снимак приказује жену која је бацила новорођенче у канализацију након чега је побегла
Иста камера која је снимила чудесно спасавање детета, снимила је и тренутак када је дете бачено у канализацију.

Полиција је прегледала снимак неидентификоване жене, која је бацила дете у канализацију пре него што се ужурбано удаљила.

Полиција је изјавила да ће малена девојчица да остане хоспитализована и да у грађанској болници у Харијани настављају да се боре за њен живот.

Али, захваљујући њеним јуначким спаситељима (животињским и људским), упркос окрутностима кроз које је прошла током својих првих сати живота, беба је добила другу прилику за живот.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".